Datum: januari 2020
Klant: Marco en Ancella Slaghuis, Rijswijk
URL: www.peanutpower.nl

Technisch gedeelte websiteRemy Jacobs Freelance Webdesign

Ontwerp: website en diverse flyers.

Will's Notenbar - Peanut Power

Zonder te overdrijven kan je zeggen dat Will’s Notenkraam een begrip is in Utrecht en Zuid Holland. Ook wel Peanut Power genoemd. 

Ondanks de grote wens voor een webshop, was het voor eigenaren Marco en Ancella geen gemakkelijke klus om dit op te starten. ‘Heb je enig idee hoeveel nootjes en zuidvruchten we hebben, en deze moeten allemaal op de foto’ kwam er naast een veelzeggende zucht mee.
 
Studio Rooijaal heeft samen met Remy Jacobs (Freelance Webdesign) deze opdracht afgerond. De studio heeft zich gefocust op de uitstraling en indeling van de site. En Remy heeft de indeling van de shop verzorgd. Via Woomcommerce, een app die online al je betaalverkeer regelt, kan je nu als bezoeker online nootjes kopen.
 
En kreeg het logo nog een restyle? Nee zeker niet, het logo met de lachende pinda moest echt in tact blijven! ‘Deze uitstraling hoort bij mijn vader die rond 1970 de kraam is begonnen.’ 
 
Voor de studio was het belangrijk dat de nootjes fris en duidelijk in beeld kwamen. Met een bijna steriele witte ondergrond en minimale schaduw per foto kwamen we samen tot dit resultaat. 
Scroll naar boven