Linda Rooij 
grafisch vormgever

Ik ben afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam. Bij communicatieburo’s als Rooduijn Communicatie, design@cetera.nl, Optima Forma en Front-taal heb ik mijn kennis verder ontwikkeld.

studio Rooijaal
logo, web, video

Een greep uit de opdrachtgevers: PeterConnects, Wentzel BV, Fontoplumo,
MKE Groep, Ren4sport, Jozet, Wilkowerkt,

Een nieuw logo wat mij én mijn doelgroep aanspreekt! Maar hoe weet ik wat echt bij me past?

Over Linda

Sinds het opstarten van de studio in 2011 kan ik me geen fijner werk meer wensen. Dagelijks bezig zijn met werk waar heel mijn hart in zit geeft me zoveel energie dat ik iedere dag met plezier aan het werk ga. Niet alleen mooie communicatie ontwikkelen en samenwerken met fijne opdrachtgevers, ook netwerken, sparren en overleggen met andere ondernemers! Op deze manier een bijdrage leveren aan de uitstraling van bedrijven, dàt is waar ik van hou.

Ik ben afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam en heb mijn kennis als grafisch vormgever verder ontwikkeld bij communicatieburo’s als Rooduijn Communicatie, design@cetera.nl, Optima Forma en Front-taal. 

Zowel op het creatieve als technische vlak is er een brede basis gelegd die ik met studio Rooijaal heb weten uit te breiden tot een professionele vormgeefstudio.

Mijn nieuwsgierigheid vind je terug als we tijdens onze 1e afspraak rond de tafel zitten en jij je verhaal vertelt. Met veel vragen probeer ik de waardes van je bedrijf te verzamelen. Waarom doe jij wat je doet. En hoe doe je dat? Met deze kernwaardes ga ik aan de slag!

Kernwaardes zijn belangrijk! Maak ze zichtbaar voor al je mogelijke opdrachtgevers. Waarom? Elke ondernemer onderscheidt zich met specifieke zaken. En met een professionele uitstraling breng je dit onderscheid in beeld. Op deze manier trek je precies de juiste doelgroep aan. Je vindt het terug in je logo, website en huisstijl. 

Vroesenlaan 30b
3039 DV Rotterdam
06 413 95 646
E: linda@studiorooijaal.nl

 

 

Scroll naar boven