Ben je met je onderneming toe aan een echte winter-schoonmaak op het gebied van je huisstijl?
Kan je eigenlijk niet wàchten tot we kunnen beginnen? 

De studio helpt je vast op weg met deze 3 pakketten:

PAKKET COMPACT 
v.a. 2200

WordPress website*

- - - - -

Ben je al in het bezit van een goed sprekend logo dan is pakket Compact ideaal voor je. Businesscards en een huisstijl zijn niet meer nodig, je (nieuwe) bedrijf heeft alleen nog een goedwerkende website nodig.

PAKKET COMFORT
v.a. 2997

WordPress website* | Logo rechtenvrij

- - - - -

Een (ver)nieuwe website samen met een fris logo, dat is wat je nodig hebt om de volgende stappen te maken als grown-up ondernemer. Pakket Comfort sluit hier perfect op aan.

PAKKET ROOIJAAL 
v.a. 3300

WordPress website* | Logo rechtenvrij | Business cards | Templates

- - - - -

Wil jij op de best mogelijke manier de uitstraling van je bedrijf laten zien. Met een nieuw logo waarmee je je als ondernemer weer helemaal verbonden voelt met je bedrijf? Waarmee je weer precies de juiste doelgroep gaat aanspreken? Kies pakket Rooijaal, businesscards en templates voor briefpapier zitten in dit pakket erbij.

*Excl. hosting (200 euro) en onderhoud (75 euro) per jaar, eerste jaar is gratis!

Je bent die sprankelende ondernemer...

Je weet wat je wilt. Je bent al een tijdje bezig met je onderneming en je werkt alleen of je hebt personeel in dienst. Je weet dat de uitstraling van je bedrijf beter kan, want je logo moet aansluiten bij je bedrijf. Jij groeit, je onderneming groeit…

Ben je tevreden over de look & feel van je onderneming? Straalt het de kwaliteit uit waar je nog steeds achter staat? En past dit nog bij de kwaliteit die je iedere dag levert?

Studio Rooijaal helpt je aan een frisse nieuwe identiteit. Via een compleet nieuwe uitstraling die weer aansluit bij je huidige kernwaardes komen we zo tot een identiteit die weer helemaal bij je onderneming past.

Niet alleen je logo pakken we op, heel je uitstraling nemen we hierin mee. Templates met uniforme uitstraling, nieuwe professionele business cards en natuurlijk een nieuwe WordPress website met opties voor hosting en onderhoud. 

“Ja, en wat levert het mij dan preciès op?” hoor ik je zeggen.

 Je voelt je beter verbonden met je onderneming.

 Daardoor trek je weer de juiste doelgroep aan.

 En nou komt het; je omzet stijgt ook nog eens mee.

En waar kunnen we je nog meer mee helpen?

Met de studio ontwikkel ik alle vormgeving van jouw communicatie. Van WordPress website tot logo. Van visitekaartjes en magazines, tot alle vormen van promotiemateriaal, zoals mooie presentatiefolders en professionele brochures. Ook het digitaal inrichten van je social media kanalen als Linkedin, Instagram en Facebook.

Ben je op zoek naar een nieuwe website? De studio verzorgt frisse nieuwe WordPress websites. Ontwerp met precies de uitstraling in je huisstijl? Studio Rooijaal verzorgt van begin tot het eind. Natuurlijk met opties voor webhosting en onderhoud!

Naast ontwerp en websites verzorg ik ook al je drukwerk. Drukwerkbegeleiding is een vast onderdeel van de studio. Geen zorgen of het mooie ontwerp op de juiste manier op het papier is terechtgekomen.

En ben je als ondernemer op zoek naar een professionele bedrijfsvideo, een snelle timelapsevideo of andere vormen van video-productie? De studio verzorgt samen met onze favoriete contentmaker frisse media die je gelijk kan plaatsen op bijvoorbeeld je website, social media of de beursvloer!

Zoveel disciplines vraagt om goede samenwerkingen. In al die jaren heeft de studio waardevolle relaties opgebouwd met bijvoorbeeld drukkers, beletteraars, webbouwers en contentmakers zoals (timelapse) fotografen en videoproducenten. Dit zijn onmisbare partners. Prettig contact en 1 aanspreekpunt, zo werkt het bij de studio.

Ben je benieuwd of de studio ook iets voor jou kan betekenen? Mail naar: linda@studiorooijaal.nl en wil je mij persoonlijk spreken?
Bel dan 06 413 95 646. 

Vroesenlaan 30b
3039 DV Rotterdam
06 413 95 646
E: linda@studiorooijaal.nl

 

 

Scroll naar boven