Omdat er veel soorten video’s zijn hebben we hieronder een paar voor je op een rijtje gezet:

Aftermovie Kimomedia
Video afspelen

AFTERMOVIE

GASTVRIJ DELFT – Voor Delftenaren die werkzaam zijn in de horeca werd een gezellig avondje uit georganiseerd. De opdrachtgever wilde een frisse, vlotte aftermovie waarbij de gehele avond, de sfeer en de gezelligheid tot uiting kwamen.

Video afspelen

PROMO VIDEO

Deze opdrachtgever wilde van zijn tweedehands auto af. Bij plaatsen op de standaard websites val je tegenwoordig niet meer op. Vandaar een echte autoreclame, waarbij de nadruk niet alleen moest liggen op de auto, maar meer eigenlijk op het gevoel dat bij een auto hoort. De doelgroep, gezien de prijs van de auto, waren beginnende automobilisten.

Video afspelen

TIME LAPSE VIDEO

CRUISE ROTTERDAM – Een timelapse toont de verborgen dimensie in een proces. Een proces wat 10 min., 2 uur tot een dag kan duren wordt dankzij een goed uitgevoerde timelapse in een keer zichtbaar. Een goede timelapse is vloeiend en ontdaan van ruis – KimoMedia

Video afspelen

BEDRIJFSVIDEO

Van Dijk Tuinen – Jeroen van Dijk was kort en krachtig: “Ik wil een professionele bedrijfsvideo die het hele process laat zien die een klant bij ons doorloopt.”

Video afspelen

INSTRUCTIE VIDEO

Ilumio raamdecoratie – Deze opdrachtgever wil de online raamdecoratiemarkt in Nederland veroveren. Omdat de producten alleen online te bestellen zijn, zijn instructievideo’s onmisbaar. Voor elk type raamdecoratie is er een soepele instructievideo gemaakt.

Video afspelen

UITNODIGINGS VIDEO

UWV – De alcoholvrije maandagmiddagborrel bij het UWV. Hoe brengt een groot Nederlands kantoor die onder de aandacht bij hun personeel. Door een swingende, kleurrijke ‘How to’ video. Waarvan acte.

Video afspelen

WELKOMST VIDEO

UWV – De opdrachtgever wilde een warme welkomstvideo als uitnodiging voor een Event. De video moest niet te formeel, niet statisch, wel energiek, enthousiast en licht zijn.

Video

Tegenwoordig pak je de aandacht van een lezer alleen nog met persoonlijke, onderscheidende en relevante content. En het liefst met bewegend beeld!

Het gebruik van video marketing groeit enorm. Maar hoe bereik je jouw doelgroep tussen alle concurrentie? Hoe pak je dat aan voor jouw organisatie? Video trekt meer aandacht dan welk ander medium ook. Het is daarom belangrijk om content te plaatsen die jouw doelgroep graag wil zien. 

De voordelen van het plaatsen van een video zit ‘em onder andere in de meetmogelijkheden. Je meet de klokfrequentie, de plek waarop iemand afhaakt of het aantal keer dat iemand jouw video heeft bekeken. Zo kun je snel en eenvoudig zien wat werkt en wat niet werkt.

Maar video heeft meer voordelen zoals het horen en voelen van emotie, het overbrengen van de tone-of-voice, gezichtsuitdrukkingen en muziek. Belangrijke onderdelen die meespelen in het beslismoment van jouw opdrachtgever.

Bij de studio filmen, monteren, bedenken we concepten, regisseren en scripten we heel wat af. De studio heeft de beste contentmakers gewoon in huis. 

KimoMedia maakt professionele video’s die aansluiten bij jouw contentstrategie. 

En terwijl het maken van een video vroeger onbetaalbaar was is de productie van video content tegenwoordig veel sneller en vooral veel aantrekkelijker geworden. Maar de belangrijkste reden om video te kiezen in jouw contentmarketingplan is dat video gewoon meer klanten oplevert. 

Kimo Grashuis - KimoMedia

Vroesenlaan 30b
3039 DV Rotterdam
06 413 95 646
E: linda@studiorooijaal.nl

 

 

Scroll naar boven