Referenties

- Françoise Kout - 
Edelsmid bij 
Françoise Jewel Design

Linda van Studio Rooijaal heeft niet alleen mijn huisstijl helemaal gemoderniseerd, zij heeft ook mijn website opnieuw vormgegeven. Het logo was in het 2e voorstel meteen raak. Van de kleuren en gekozen lettertype sloeg ik helemaal aan. Ik ben zo blij met de website die volgde, en met alle juwelen erin verwerkt. Linda is doortastend en werkt planmatig en secuur. Zij neemt een duik in jouw onderneming en leeft zich in. Echt een aanrader! Francoise Jewel Design

- Patrick van der Pas -
Gerechtsdeurwaarder bij Korenhof & Partners

Zoek je een vormgever die gewoon uitwerkt wat jij al in je hoofd had? Zoek dan verder. Zoek je een multimediaal talent dat jou op een andere manier naar je idee laat kijken? Dan is Studio Rooijaal jouw match. Ik heb Linda Rooij leren kennen als een goede sparring partner met frisse ideeën en creatieve oplossingen bij de restyle van de gehele uitstraling van ons bedrijf en kan haar van harte aanbevelen. Korenhof & Partners

- Tom Scholte - 
Organisatie Netwerk OC070 
Den Haag

Linda valt in de categorie: ideale samenwerkingspartner; en wel hierom: 1) Linda is kundig en professioneel, ze heeft echt verstand van wat ze doet: grafisch ontwerp. Linda heeft duidelijk ervaring, ze weet wat ze kan en weet dit optimaal in te zetten. 2) Linda is in staat om haar kundigheid, keuzes en uitvoering over te brengen op haar klanten (die verstand hebben van andere dingen). 3) Linda is leuk. Het is een feestje om met Linda samen te werken. Daar word je gewoon blij van. Linda heeft ons bij OC070 geholpen met flyers, logo, enz. En daarmee ook met het plezier in waar we met elkaar mee bezig zijn.

- Tessa van Swieten - 
Vertaler ENG/DUI/SP bij TVS Vertalingen

Linda heeft voor mij een nieuwe huisstijl verzorgd met o.a. een nieuw logo, brochures en enveloppen. Linda denkt goed met je mee. De samenwerking en communicatie verliepen vlekkeloos en het resultaat is erg mooi! Wat betreft kan ik haar dus zeker aanraden als je op zoek bent naar een grafisch vormgever.

- Wilko Post -
Imker bij de BUYTEBIJ

Je hebt bijna spijt dat het ontwerpproces voorbij is en je een eindproduct hebt. Wat er trouwens niet om liegt. ERRUG tevreden!. Toekomstbestendig. Hip, maar niet te hip. Gewoon helemaal AF! Samen brainstormen, sparren, overleggen, proefballonetjes oplaten, weer brainstormen, sparren en overleggen. Eerlijke en oprechte feedback, ook al ben ik de opdrachtgever. “Wilko, zou je dit wel doen?” of “Wat dacht je hier van?”. En zoals iedere opdrachtgever, was ook ik kritisch en veeleisend... maar daar was ruimte voor.

- Pamela Zaat - 
Fondsenwerver bij 
Nationaal MS Fonds 
Den Haag

Linda Rooij heeft voor de Nationale MS Collecteweek veel nieuwe materialen ontworpen en een nieuwe look gegeven. Dankzij haar creativiteit en snelle werken is zij voor het Nationaal MS Fonds onmisbaar.

- Krista Hoogeboom -
Eigenaar Stepping Up - Coachingspraktijk

Het was tijd voor beweging, verandering. Linda Rooij ken ik al heel lang, maar niet zo goed. Ik belde haar in een opwelling, gewoon om eens te kijken hoeveel dat nu eigenlijk kost, zo'n nieuwe huisstijl. We voerden een prachtig gesprek, waarna ik zeker wist; Linda gaat dit voor me doen. En hoe. Ik heb me steeds afgevraagd of ze nu eigenlijk wel voldoende informatie had, moest ik niet nog even bellen om.... Nee, dat moest ik niet. Eén keer kon ik me niet beheersen en appte ik haar: 'ik wil géén herfstkleuren!' Daarna bemoeide ik me er maar niet meer mee. En het leek wel alsof ze in mijn hoofd gekeken had, zo gaaf is het geworden. Het past zo goed bij wie ik ben, en waar ik met Stepping Up voor sta, ik ben er nog steeds een beetje van in de war. En dat van die herfstkleuren, dat had ze zelf natuurlijk ook al lang bedacht.

- Ingrid Boerma -
Loopbaan-, studiekeuze-, personal/life coach en trainer

Linda = Studio Rooijaal! What you see is what you get! Ze kijkt, luistert, vraagt uit, voelt in. Als startende ondernemer in 2019 was er tijdens onze eerste ontmoeting direct een klik. Ze roept een enorme gunningsfactor bij je op en ik heb toen voor het Rooijaal-pakket gekozen. Heerlijk als je ontzorgd wordt en iemand met passie voor haar vak jou kan verrassen en je enorm blij kan maken met het resultaat. Het is buiten dat mijn website, logo, visitekaartjes en briefpapier zo mooi geworden zijn, goed doordacht en afgestemd op mijn persoonlijkheid. Tot op de dag van vandaag ben ik er nog steeds ontzettend blij mee en beveel ik Linda, Studio Rooijaal van harte aan.

- Treesje Ploem -
Trainer NLP Practitioner bij de Concentratiecoach

Wat is mijn auto mooi geworden! Dit dankzij het super ontwerp van Linda Rooij. Ik krijg echt heel veel complimenten. Hopelijk levert het ook wat klanten op. Maar dat terzijde: ik rijd gewoon in een heel mooi autootje rond. Dank je wel Linda. Ik kan/zal jou bij iedereen aanbevelen voor een mooi ontwerp!!!

- Karina van der Ark - 
Recruiter en coach bij 
Retail Regie

Via-via ben ik bij Studio Rooijaal terecht gekomen, na een kennismaking met de enthousiaste Linda besloot ik meteen dat zij degene was die mijn huisstijl moest bedenken. Ik heb Linda dan ook carte-blanche gegeven, met een schitterend resultaat. Ik kon kiezen uit een paar voorbeelden, waar zij met het uiteindelijke gekozen logo de opzet voor mijn site heeft ontworpen. Linda is perfectionistisch, daar valt niet over te onderhandelen, en geeft een uitstekende after care om het beeld compleet te maken. De reacties op de nieuwe site zijn lovend en zelf ben ik ook helemaal verliefd! De site staat nu zelfs in de ‘ere galerie’ van de host onder de noemer ‘mooie voorbeelden’. Studio Rooijaal verstaat haar vak, denkt mee, borrelt van creativiteit en commercialiteit.

- Koen Fehrmann - 
Directeur MKE Groep / Consultant Huisvesting

Ik ken Linda sinds 2014 en in de tussentijd heeft ze voor mij diverse huisstijlen, kerstkaarten, auto beletteringen, visitekaartjes en andere uitingen ontworpen. Altijd vrolijk, durft ook te zeggen als iets niet mooi is, creatief en goed in haar communicatie. Daarnaast heeft ze een groot netwerk waar wij ook diverse keren gebruik van hebben gemaakt. Als ik haar bel weet ik dat het wordt geregeld en dat werkt prettig.

Kan ik eigenlijk een logo laten maken zonder dat ik zelf een idee heb?

Vroesenlaan 30b
3039 DV Rotterdam
06 413 95 646
E: linda@studiorooijaal.nl

 

 

Scroll naar boven