Datum: november 2016
Klant: Patrick van der Pas, Korenhof en Partners, Den Haag
URL: www.korenhofdeurwaarders.nl

Aanbrengen raambeletteringSigned Reclamemakers
Technisch gedeelte websiteWebtechniek

Ontwerp: logo, visitekaartjes, enveloppen, uitstraling website, online nieuwsbrief, rollbanners, gevelbanieren, belettering pand en het naambord.

Korenhof en Partners, gerechtsdeurwaarders & incasso

Deze Haagse incassospecialist is niet alleen toonaangevend in debiteurenbeheer en juridische advisering, de ambtelijke dienstverlening of procesvoering behoren ook tot hun takenpakket.

De studio heeft de eer ontvangen om een nieuwe uitstraling voor ‘Korenhof en Partners’ te ontwikkelen.

De wens bij deze opdrachtgever was om een zakelijke uitstraling te ontwikkelen met een lichte knipoog. Deze vraag komt bij veel opdrachtgevers voor, zakelijk maar niet te serieus. Vaak ontwikkel ik hiermee een sprekend contrast in kleur waarbij de basiskleur een zakelijk gevoel meekrijgt. Bordeaux rood in dit geval samen met koraalrood. In dit speciale geval heb ik er nog een extra contrastkleur aan toegevoegd namelijk groen. Groen is een erg geschikte kleur die bordeaux met koraalrood versterkt. De ondersteunende beelden die je op de website tegenkomt, de Erasmusbrug, de Hofvijver en het beeld van de wandelende schoenen staan voor Rotterdam en Den Haag, de metropool waarbinnen Korenhof werkt. De wandelende schoenen geven de diversiteit aan in cliënten die Korenhof en Partners iedere dag tegenkomt.

Het beeldmerk uit het logo, de leeuw (die maar voor de helft zichtbaar is), geeft de uitstraling niet alleen een stoer en modern tintje, de knipoog wordt zo weer gewaarborgd. Een hele leeuw zou het logo te zwaar hebben gemaakt, die uitstraling hebben we net 20 jaar achter de rug!

 

Scroll naar boven